Despre noi

Star T&D

Rezultatele anterioare nu garanteaza succesul in continuare. Noi imbunatatim, dar competitia isi spune cuvantul. Clientul cere calitate, fiabilitate si valoare in serviciile noastre in fiecare zi. Mai mult ca oricand este necesara implicarea salariatilor.

Cheia succesului nostru sunt oamenii, motiv pentru care trebuie sa lucram impreuna – managementul si salariatii firmei, ca o echipa. Competenta si participarea activa a personalului de executie si a managementului de la toate nivelurile este esentiala. Toti salariatii sunt incurajati sa gandeasca si sa actioneze in scopul furnizarii serviciilor de calitate. Imbunatatiri cu rezultate de durata si probleme rezolvate permanent sunt adevarate teste ale eficientei si ale lucrului in echipa.

Consecventa in aplicarea ideilor de mai sus, ne ofera posibilitatea de a ne mentine in competitia concurentiala de pe piata de profil din zona de actvitate si nu numai

Obiectivul sau de activitate este complex, preponderat in sfera constructiilor, reprezentat in special de:

- lucrari de constructii, reparatii, modernizari, intretinere cai de comunicatii rutiere (drumuri si poduri)
- lucrari conexe, incluzand consolidari, aparari de maluri, regularizari, retele de canalizare, retele de apa, lucrari terasiere, constructii civile si industriale (pana la cota “0”)
- producere materiale de constructii si anume:mixturi asfaltice, betoane si mortare de ciment, agregate sortate si concasate de balastiera, prefabricate usoare de beton
- prestatii cu mijloace de transport auto si utilaje de constructii specifice
- prepararea mixurilor asfaltice,betoanelor de ciment
- productie agregate sortate de balastiera
- alte lucrari conexe, inclusiv canalizari, retele de apa, lucrari terasiere, constructii civile si industriale
- prestatii de transport auto, si cu utilaje de constructii specifice

LIDER PE PIATA PRAHOVEANA DE DRUMURI SI PODURI   Sc Star T&D dispune de: Atelier pentru lucrarile de intretinere si reparatii mecanice ale tehnicii proprii; Atelier de confectii metalice necesat pentru lucrarile de executant, la fel ca si un atelier de tamplarie; Spatii depozitare – spatii inchise, deschise, spatii de parcare pentru masini si utilaje; Echipamente si utilaje pentru combaterea lunecusului si poleiului; Spatii de cazare pentru personalul angrenat in activitatea de deszapezire; Laborator atestat ISC ( Inspectia de Stat in Constructii)

De-a lungul anilor societatea noastra a reusit sa se impuna ca un jucator important pe piata de profil a judetului Prahova si limitrofe, investind atat in tehnologie, cat si in oameni si avand realizari notabile in lucrarile de infrastructura din zona de activitate, inclusiv in cele de infrastructura din zona de activitate, inclusiv in cele realizate cu fonduri europene

Parcul de masini, utilaje si echipamente, cvasiacoperitor pentru gama de lucrari pe care le executam, este in concordanta cu ultimele realizari tehnice in domeniu, dandu-ne posibilitatea de a creste calitatea concomitant cu reducerea costurilor si respectand toate standardele europene.

Suntem membrii ai Asociatiei Profesionale de Drumuri si Poduri din Romania, ai Camerei de Comert si Industrie Prahova, ai ARACO.

Dispunem de un corp de specialisti in domeniu compus din ingineri, subingineri, tehnicieni, maistri, economisti, bine pregatiti profesional, in care experienta se imbina cu tineretea si perspectiva viitorului.

In cadrul societatii functioneaza un laborator de analize si incercari in constructii grad II, autorizat de Inspectoratul de Stat in Constructii si avem implementat si certificat un sistem de management integrat calitate – mediu – sanatate si securitate ocupationala – responsabilitate sociala:

• Sistem de management al calitatii conform conditiilor din standardul ISO 9001 : 2008
• Sistem de management de mediu conform conditiilor din standardul SR EN ISO 14001 : 2005 ( ISO 14001 : 2004)
• Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale conform conditiilor din referentialul OHSAS 18001 : 2007
• Responsabilitate sociala conform conditiilor din referentialul SA 8000 : 2008
• Sistem de Management al securitatii informatiei conform conditiilor din standardul ISO 27001 : 2005.

Respectul fata de beneficiari si fata de parteneri, dinamismul, seriozitatea, respectul pentru calitatea lucrarilor, produselor si prestatiilor noastre constituie argumente puternice care recomanda S.C. STAR T&D S.R.L. ca o societate solida, atractiva si de incredere pentru clientii si partenerii de afaceri.